Royal Travel në:
 
 

Umra 2017: Grupi i ShkurtitUmra 2017: Grupi i Janarit

Umra 2016-2017: Grupi i radhës

Umra 2016-2017: Oferta për muajin Nëntor
Pamjet nga disa prej Hoteleve në Medine dhe Mekke 2016:

 

Pamjet nga Hotel ROYAL DYAR 5* në Medina (fotot)
Hotel i dedikuar për V.I.P. EXTRA 5* Program për ofertat nga: Janar - Korrik 2014Pamjet nga Hotel Dar Al-Naeem 4* në Medina
Hotel i dedikuar për V.I.P. Program
Pamjet nga Hotel Umm AlQura Makarim 5* në Mekka (foto)
Hotel i dedikuar për V.I.P. ProgramMakarim Umm AlQura Hotel فندق مكارم أم القرى (video)Autobusi për V.I.P. ProgramPamjet nga Hotel Manarat Al Aqsa 3* në Medina
Hotel i dedikuar për Ekonomik - Program
Pamjet nga Hotel Al Ziyara Special 3* në Mekka
Hotel i dedikuar për Ekonomik - Program
Autobusi për transport HAREM (QABE) - HOTEL - HAREM (QABE)

 

_________________________________________________________________________________

 

Umra 2016:

 

Umra / Shkurt 2015:


Umra / Janar 2015:

Grupi Parë 
Profesorët dhe nxënësit e Medreses Elci Ibrahim Pasha Nga Travnik-Bosna dhe Hercegovina Nga Data 18.01.2015 Deri 26.01.2015
Programi VIP
https://www.youtube.com/watch?v=M76OXKmC9aY

 

Umra / Shkurt 2013:

Fotografitë e reja do të publikohen së shpejti inn sha All-llah.

Fotografi nga arkiva:
  

© Copyright 2010 - 2013 - Travel Agency / Tour Operator “Royal Travel”. ® All Rights Reserved. Adresa: Bulevardi Bill Clinton, p.n. (përballë shtatores së Bill Clinton-it), Prishtinë - Republika e Kosovës
+377 (0)44 121 619, +386 (0)49 121 619, +381 (0)38 610 810, +966 55 071 72 64 (Mekka Kontakt), info@royaltravel-ks.com, royaltravel.ks@gmail.com, skype: royaltravel.ks