Royal Travel në:
 
 


Shërbimet e agjencionit Royal Travel


“Royal Travel” gjithashtu ofron edhe shërbime të tjera, si:

Pajisje me vizë biznesi për hyrje në Arabinë Saudite;

Pajisje me vizë biznesi për hyrje në Emiratet e Bashkuara Arabe;

Shitjen e avio-biletave për të gjitha destinacionet në botë;

Përkthimin e dokumenteve nga gjuha arabe në gjuhë shqipe dhe anasjelltas;

Etj.

 

© Copyright 2010 - 2013 - Travel Agency / Tour Operator “Royal Travel”. ® All Rights Reserved. Adresa: Bulevardi Bill Clinton, p.n. (përballë shtatores së Bill Clinton-it), Prishtinë - Republika e Kosovës
+377 (0)44 121 619, +386 (0)49 121 619, +381 (0)38 610 810, +966 55 071 72 64 (Mekka Kontakt), info@royaltravel-ks.com, royaltravel.ks@gmail.com, skype: royaltravel.ks